Volgens Wildschut zullen ook kleinzakelijke ondernemers in de toekomst steeds vaker overschakelen naar een elektrische bedrijfswagen. De nieuwe e-Partner is een zeer welkome aanvulling op het modellengamma van Peugeot. “Dit is voor ons een heel belangrijk model. Het completeert het gamma. Van al onze drie bedrijfsmodellen kunnen we vanaf de tweede helft van dit jaar een elektrische variant aanbieden. Niet alleen een gesloten bestelwagen, maar ook een chassis cabine of een dubbele cabine.”

“Het is vooral onze taak om de klant goed te informeren of een elektrische variant geschikt is voor de werkzaamheden die hij uitvoert. Hoeveel kilometers rijdt hij? Wat voor type gebruiker is het? En heeft hij de mogelijkheid om te laden, onderweg of thuis? Dat bepaalt of de elektrische variant geschikt is voor deze ondernemers.”

Succes maken van e-modellen

Wanneer is het jaar voor de bedrijfswagentak van Peugeot Nederland geslaagd? “Als we deze drie e-modellen tot een succes maken, ben ik tevreden. En uiteindelijk willen we in marktaandeel stijgen. Onze ambitie is om 10 procent marktaandeel te halen. Dan ben ik content.”

Bekijk het interview hieronder terug:

Live te volgen

De uitzendingen van AM TV staan tweemaal per maand op woensdagmiddag op het programma en vinden plaats vanuit de studio van AM in Rotterdam. Meekijken kan live vanaf 16.00 uur op het AM YouTube-kanaal. Je kan de uitzending daar ook terugkijken.

Wilt u uw commercial, boodschap of advertentie in een uitzending van AM TV voorbij laten komen? Neem dan contact op met Patrick van Tilburg voor alle mogelijkheden. Dat kan via: patrick.van.tilburg@promedia.nl of tel. +31 (0) 6 26 11 02 45.