Aiways levert 500 modellen aan Duitse abonnementenaanbieder finn.auto

Finn.auto, aanbieder van auto-abonnementen uit München, gaat minimaal vijfhonderd exemplaren van de Aiways U5 afnemen. In de komende drie maanden worden de eerste 150 auto’s geleverd. Via finn.auto kan voor de volledig elektrische U5, die pas sinds kort in Duitsland verkrijgbaar is, een abonnement afgesloten worden tegen een maandelijks bedrag.

“Het auto-abonnement van finn.auto verschaft een nieuw merk zoals Aiways een flexibele instap in de markt, zodat klanten oog krijgen voor onze nieuwe modellen. Via finn.auto willen we nieuwe klantgroepen aantrekken en meer klanten enthousiast maken voor onze huidige en toekomstige producten”, aldus Alexander Klose, Executive Vice-President Overseas Operations bij Aiways.

De oprichter van finn.auto, Max-Josef Meier, ziet de samenwerking met Aiways als een belangrijke stap in de richting van elektromobiliteit: “We zijn erg blij dat we onze klanten met de Aiways U5 een nieuw aantrekkelijk en krachtig elektrisch voertuig met innovatieve accutechnologie aan kunnen bieden. Onze missie is niet alleen mobiliteit net zo eenvoudig en ongecompliceerd maken als het online kopen van schoenen. We willen ook het gebruik van elektrische auto’s bevorderen.”

Begin volgend jaar komt de Aiways U6 op de markt. Met dit model wil het merk een volledig elektrische SUV-coupé aanbieden tegen een interessante prijs.

Lees ook:
Profile gaat service Aiways verzorgen
Aiways Nederland: ‘Het avontuur is pas net begonnen’

Aiways levert 500 modellen aan Duitse abonnementenaanbieder finn.auto - Automobielmanagement.nl

Aiways levert 500 modellen aan Duitse abonnementenaanbieder finn.auto

Finn.auto, aanbieder van auto-abonnementen uit München, gaat minimaal vijfhonderd exemplaren van de Aiways U5 afnemen. In de komende drie maanden worden de eerste 150 auto’s geleverd. Via finn.auto kan voor de volledig elektrische U5, die pas sinds kort in Duitsland verkrijgbaar is, een abonnement afgesloten worden tegen een maandelijks bedrag.

“Het auto-abonnement van finn.auto verschaft een nieuw merk zoals Aiways een flexibele instap in de markt, zodat klanten oog krijgen voor onze nieuwe modellen. Via finn.auto willen we nieuwe klantgroepen aantrekken en meer klanten enthousiast maken voor onze huidige en toekomstige producten”, aldus Alexander Klose, Executive Vice-President Overseas Operations bij Aiways.

De oprichter van finn.auto, Max-Josef Meier, ziet de samenwerking met Aiways als een belangrijke stap in de richting van elektromobiliteit: “We zijn erg blij dat we onze klanten met de Aiways U5 een nieuw aantrekkelijk en krachtig elektrisch voertuig met innovatieve accutechnologie aan kunnen bieden. Onze missie is niet alleen mobiliteit net zo eenvoudig en ongecompliceerd maken als het online kopen van schoenen. We willen ook het gebruik van elektrische auto’s bevorderen.”

Begin volgend jaar komt de Aiways U6 op de markt. Met dit model wil het merk een volledig elektrische SUV-coupé aanbieden tegen een interessante prijs.

Lees ook:
Profile gaat service Aiways verzorgen
Aiways Nederland: ‘Het avontuur is pas net begonnen’