Het bedrijf verhandelde in het tweede kwartaal 10.692 voertuigen en haalde daarmee een omzet van 163 miljoen euro, zes keer zoveel als een jaar eerder. In de afgelopen maanden is Cazoo ook actief geworden in Frankrijk en Duitsland, voorlopig alleen met het opkopen van tweedehands auto’s.

Inkopen

In Engeland zelf werd deze week in Liverpool het elfde Customer Center geopend. Het daar ophalen van een gekochte auto is gratis, wie die thuis afgeleverd wil hebben betaalt omgerekend 60 euro extra. Verder is Cazoo begonnen met het inkopen van tweedehands auto’s van particulieren. Het koopklaar maken van die auto’s gebeurt sinds kort in-house. Daarnaast is het nu ook mogelijk via het online platform abonnementen op nieuwe personenauto’s af te sluiten.

Lees ook:
Brits autoplatform Cazoo neemt Duits Cluno over

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding