Nieuwe elektrische modellen VinFast debuteren op LA Auto Show

VinFast presenteert op de Los Angeles Auto Show twee belangrijke nieuwe modellen, de VF e35 en VF e36. Het evenement vindt plaats van 19 tot en met 28 november 2021 in het LA Convention Center. De in 2017 opgerichte Vietnamese autofabrikant liet eerder al weten dat het ook grote kansen ziet op de Nederlandse markt.

Tijdens de beurs van dit jaar zal VinFast zijn elektrische SUV’s VF e35 en VF e36 presenteren. Deze behoren respectievelijk tot het D-segment en het E-segment. De twee modellen zijn voorzien van ADAS (Advanced Driver-Assistance Systems), met onder meer Lane Assist, Collision Warning, Driver Monitoring, Fully Automated Parking en Summon Vehicle, de mogelijkheid om de auto op afstand op te roepen. De VF e35 en VF e36 zijn daarnaast voorzien van een slim infotainmentsysteem met onder meer een spraakassistent, virtuele assistent en e-commercediensten.

Wereldpremière

Tijdens de autobeurs zal VinFast zichzelf officieel lanceren als wereldwijd EV-merk. De wereldpremière valt samen met de introductie van het EV-merk VinFast op de Noord-Amerikaanse markt. De eerste orders kunnen worden genoteerd in de eerste helft van 2022.

Le Thi Thu Thuy, vicevoorzitter van de Vingroup: “De wereldwijde vraag naar hoogwaardige EV’s stimuleert dagelijks ons VinFast-team. We hebben fors geïnvesteerd en uitgebreid marktonderzoek gedaan om hoogwaardige elektrische auto’s af te kunnen leveren die tegemoetkomen aan de wensen en behoeften van klanten in alle delen van de wereld. En dit is nog maar het begin. We hopen de harten van de meest veeleisende klanten te winnen met de Vinfast’s hoge serviceniveau en slimme, hoogwaardige producten.”

De 2021 LA Auto Show betekent de terugkeer van VinFast op het wereldtoneel sinds zijn debuut tijdens de autotentoonstelling van Parijs in 2018. VinFast zal na de wereldwijde lancering officieel deel uit maken van de wereldwijde revolutie op het gebied van elektrische auto’s en actief zijn in Europa en Noord-Amerika.

Nieuwe elektrische modellen VinFast debuteren op LA Auto Show - Automobielmanagement.nl

Nieuwe elektrische modellen VinFast debuteren op LA Auto Show

VinFast presenteert op de Los Angeles Auto Show twee belangrijke nieuwe modellen, de VF e35 en VF e36. Het evenement vindt plaats van 19 tot en met 28 november 2021 in het LA Convention Center. De in 2017 opgerichte Vietnamese autofabrikant liet eerder al weten dat het ook grote kansen ziet op de Nederlandse markt.

Tijdens de beurs van dit jaar zal VinFast zijn elektrische SUV’s VF e35 en VF e36 presenteren. Deze behoren respectievelijk tot het D-segment en het E-segment. De twee modellen zijn voorzien van ADAS (Advanced Driver-Assistance Systems), met onder meer Lane Assist, Collision Warning, Driver Monitoring, Fully Automated Parking en Summon Vehicle, de mogelijkheid om de auto op afstand op te roepen. De VF e35 en VF e36 zijn daarnaast voorzien van een slim infotainmentsysteem met onder meer een spraakassistent, virtuele assistent en e-commercediensten.

Wereldpremière

Tijdens de autobeurs zal VinFast zichzelf officieel lanceren als wereldwijd EV-merk. De wereldpremière valt samen met de introductie van het EV-merk VinFast op de Noord-Amerikaanse markt. De eerste orders kunnen worden genoteerd in de eerste helft van 2022.

Le Thi Thu Thuy, vicevoorzitter van de Vingroup: “De wereldwijde vraag naar hoogwaardige EV’s stimuleert dagelijks ons VinFast-team. We hebben fors geïnvesteerd en uitgebreid marktonderzoek gedaan om hoogwaardige elektrische auto’s af te kunnen leveren die tegemoetkomen aan de wensen en behoeften van klanten in alle delen van de wereld. En dit is nog maar het begin. We hopen de harten van de meest veeleisende klanten te winnen met de Vinfast’s hoge serviceniveau en slimme, hoogwaardige producten.”

De 2021 LA Auto Show betekent de terugkeer van VinFast op het wereldtoneel sinds zijn debuut tijdens de autotentoonstelling van Parijs in 2018. VinFast zal na de wereldwijde lancering officieel deel uit maken van de wereldwijde revolutie op het gebied van elektrische auto’s en actief zijn in Europa en Noord-Amerika.