“We verdiepen de samenwerking met leveranciers op sleutelpunten in het leveranciersnetwerk en synchroniseren de capaciteitsplanning rechtstreeks met halfgeleiderfabrikanten en ontwikkelaars. Dat verbetert de betrouwbaarheid en transparantie van de planning rond de volumes die iedere betrokkene nodig heeft en stelt onze behoeften op lange termijn veilig,’’ zegt directeur inkoop en leveranciersnetwerk Andreas Wendt.

Nieuw terrein

Met de overeenkomst betreedt Inova Semiconductors nieuw terrein, onderstreept topman Robert Kraus. ‘’We zijn er vast van overtuigd dat deze innovatieve benadering voor samenwerking door de hele productieketen helpt om onze doelen te bereiken. We kunnen de levering aan onze eindgebruikers zeker stellen en zorgen voor een hoge planningsbetrouwbaarheid door de lange chipproductie cyclus. Het is een echte win-win.’’

Lees ook:
BMW investeert nog eens 100 miljoen dollar in fabriek VS