Personeel Mercedes-Benz krijgt bonus van 6.000 euro

Zo’n 100.000 vaste werknemers van Mercedes-Benz en Daimler in Duitsland ontvangen een winstuitkering van 6.000 euro, een recordbedrag voor bonussen bij het bedrijf. “Op deze manier willen de bedrijven hun dank uitdrukken aan de medewerkers voor hun buitengewone werk en flexibiliteit, in een jaar dat opnieuw werd beïnvloed door de coronapandemie en door moeilijke algemene omstandigheden.”

De werknemers ontvangen hun bonus tegelijk met de loonuitbetaling van februari. Directeur personeelszaken Sabine Kohleisen: “De buitengewone ontwikkeling van ons bedrijf is een team succes. Ik wil alle collega’s die met grote toewijding hebben bijgedragen aan deze prestaties uit het diepst van mijn hart bedanken.’’

Voorzitter Ergun Lümali van de OR voegt daar aan toe: “Onze collega’s vormen de sleutel tot het succes van ons bedrijf. Het is daarom niet meer dan eerlijk om hun niet aflatende toewijding te belonen met een buitengewoon hoge winstuitkering.’’

Lees ook:
Chinese autobouwers hebben nu bijna 20 procent van Daimler in handen

Personeel Mercedes-Benz krijgt bonus van 6.000 euro - Automobielmanagement.nl

Personeel Mercedes-Benz krijgt bonus van 6.000 euro

Zo’n 100.000 vaste werknemers van Mercedes-Benz en Daimler in Duitsland ontvangen een winstuitkering van 6.000 euro, een recordbedrag voor bonussen bij het bedrijf. “Op deze manier willen de bedrijven hun dank uitdrukken aan de medewerkers voor hun buitengewone werk en flexibiliteit, in een jaar dat opnieuw werd beïnvloed door de coronapandemie en door moeilijke algemene omstandigheden.”

De werknemers ontvangen hun bonus tegelijk met de loonuitbetaling van februari. Directeur personeelszaken Sabine Kohleisen: “De buitengewone ontwikkeling van ons bedrijf is een team succes. Ik wil alle collega’s die met grote toewijding hebben bijgedragen aan deze prestaties uit het diepst van mijn hart bedanken.’’

Voorzitter Ergun Lümali van de OR voegt daar aan toe: “Onze collega’s vormen de sleutel tot het succes van ons bedrijf. Het is daarom niet meer dan eerlijk om hun niet aflatende toewijding te belonen met een buitengewoon hoge winstuitkering.’’

Lees ook:
Chinese autobouwers hebben nu bijna 20 procent van Daimler in handen