Overname LeasePlan door ALD pas in 2025 afgerond

Het samengaan van LeasePlan met ALD Automotive is pas in 2025 helemaal rond. Als de fusie dit jaar afgerond kan worden, dan staat voor 2023 en 2024 de integratie van de activiteiten in de twaalf landen waar beide bedrijven actief zijn op het programma.

LeasePlan naar beurs na succesjaar

“Het nieuwe NewALD kan dan met een volledig operationeel model in 2025 rond zijn,’’ zegt Tim Albertsen, de Deense CEO van het Franse leasebedrijf in vakblad L’Automobile & L’Entreprise. Beiden bedrijven onderstrepen dat vooral het combineren van de digitale platformen van de twee bedrijven tot nieuwe mogelijkheden en producten kan leiden.

Zuidas

Het fusiebedrijf NewALD beschikt te zijner tijd over rond de 14.500 medewerkers. Het hoofdkantoor blijft gevestigd in Frankrijk. Wat er gaat gebeuren met het hoofdkantoor van LeasePlan aan de Amsterdamse Zuidas is nog niet beslist. LeasePlan is in de jaren zestig opgericht in Diemen en verhuisde later naar een groot kantoor in het toen nieuwe centrum van Almere waar de Nederlandse vestiging nog steeds is gehuisvest. ALD Automotive Nederland werkt op haar beurt vanuit een kantoor in Hoofddorp.

Lees ook:
ALD betaalt miljarden voor overname LeasePlan

Overname LeasePlan door ALD pas in 2025 afgerond - Automobielmanagement.nl

Overname LeasePlan door ALD pas in 2025 afgerond

Het samengaan van LeasePlan met ALD Automotive is pas in 2025 helemaal rond. Als de fusie dit jaar afgerond kan worden, dan staat voor 2023 en 2024 de integratie van de activiteiten in de twaalf landen waar beide bedrijven actief zijn op het programma.

LeasePlan naar beurs na succesjaar

“Het nieuwe NewALD kan dan met een volledig operationeel model in 2025 rond zijn,’’ zegt Tim Albertsen, de Deense CEO van het Franse leasebedrijf in vakblad L’Automobile & L’Entreprise. Beiden bedrijven onderstrepen dat vooral het combineren van de digitale platformen van de twee bedrijven tot nieuwe mogelijkheden en producten kan leiden.

Zuidas

Het fusiebedrijf NewALD beschikt te zijner tijd over rond de 14.500 medewerkers. Het hoofdkantoor blijft gevestigd in Frankrijk. Wat er gaat gebeuren met het hoofdkantoor van LeasePlan aan de Amsterdamse Zuidas is nog niet beslist. LeasePlan is in de jaren zestig opgericht in Diemen en verhuisde later naar een groot kantoor in het toen nieuwe centrum van Almere waar de Nederlandse vestiging nog steeds is gehuisvest. ALD Automotive Nederland werkt op haar beurt vanuit een kantoor in Hoofddorp.

Lees ook:
ALD betaalt miljarden voor overname LeasePlan