Belgisch d’Ieteren voegt Rimac toe aan portefeuille

De Belgische VW-importeur en distributeur d’Ieteren gaat ook de supercars van het Kroatische Rimac verkopen. D’Ieteren wil onder meer een speciale showroom voor het merk openen in Brussel, wat dan de eerste in Europa wordt.

Dat Rimac bij de portefeuille komt is niet verwonderlijk want dat merk is onlangs samengegaan met het tot de VW-groep behorende Bugatti terwijl Porsche er één van de belangrijkste aandeelhouders is. Die beide merken worden, net als Bentley, ook vertegenwoordigd door d’Ieteren. Het grootste Belgische autobedrijf heeft het eerste model van Rimac, de Nevera, deze week geïntroduceerd. Via d’Ieteren kunnen Belgische klanten nu zo’n Nevera of toekomstige modellen van het merk personaliseren, bestellen en laten afleveren.

Twintig landen

Rimac Automobili heeft daarmee inmiddels retailpartners in meer dan twintig landen in Europa, Noord-Amerika, het Midden-Oosten en Azië. Hoofd verkoop Krešimir Ćorić: “D’Ieteren is de perfecte Europese partner voor ons merk met uitgebreide kennis en connecties in de Europese hypercar wereld die Rivian zal helpen om haar aanwezigheid in de regio te versterken.’’

Lees ook:
Fusie Bugatti en Rimac is een feit

Reageren
500 tekens over
Belgisch d’Ieteren voegt Rimac toe aan portefeuille - Automobielmanagement.nl

Belgisch d’Ieteren voegt Rimac toe aan portefeuille

De Belgische VW-importeur en distributeur d’Ieteren gaat ook de supercars van het Kroatische Rimac verkopen. D’Ieteren wil onder meer een speciale showroom voor het merk openen in Brussel, wat dan de eerste in Europa wordt.

Dat Rimac bij de portefeuille komt is niet verwonderlijk want dat merk is onlangs samengegaan met het tot de VW-groep behorende Bugatti terwijl Porsche er één van de belangrijkste aandeelhouders is. Die beide merken worden, net als Bentley, ook vertegenwoordigd door d’Ieteren. Het grootste Belgische autobedrijf heeft het eerste model van Rimac, de Nevera, deze week geïntroduceerd. Via d’Ieteren kunnen Belgische klanten nu zo’n Nevera of toekomstige modellen van het merk personaliseren, bestellen en laten afleveren.

Twintig landen

Rimac Automobili heeft daarmee inmiddels retailpartners in meer dan twintig landen in Europa, Noord-Amerika, het Midden-Oosten en Azië. Hoofd verkoop Krešimir Ćorić: “D’Ieteren is de perfecte Europese partner voor ons merk met uitgebreide kennis en connecties in de Europese hypercar wereld die Rivian zal helpen om haar aanwezigheid in de regio te versterken.’’

Lees ook:
Fusie Bugatti en Rimac is een feit