Renault verkoopt zes retailvestigingen in Frankrijk

Renault Retail Group gaat dit jaar zes eigen vestigingen in Frankrijk verkopen. Dat gaat om de Renault-verkooppunten in Le Havre, Rouen, Angers, Le Mans, Tours en Loches-Chinon. Volgend jaar doet RRG ook de locaties in Caen en Brest van de hand.

Renault Retail Group is de Europese distributeur en aftersalesleverancier voor Renault, Dacia, Alpine en in bepaalde landen ook Nissan. Het bedrijf, dat volledig eigendom is van de Renault Group, is aanwezig in 13 Europese landen.

RRG gaat met de verkopen van de vestigingen door met het project om de focus van de Franse activiteiten te veranderen. Het bedrijf heeft, samen met de verkoopafdeling, ‘betrouwbare en robuuste potentiële kopers gevonden die de voortzetting van de business en het behoud van banen kunnen verzekeren.’

“In een veranderende automotivesector blijft RRG haar bedrijfsmodel ontwikkelen en de omslag die in 2021 is ingezet voortzetten om duurzame winstgevendheid te bereiken. Deze transformatie sluit volledig aan bij de Renaulution-strategie van de Renault Groep,’’ laat RRG weten.

Lees ook:
Nieuwe Renault Trafic leverbaar

Renault verkoopt zes retailvestigingen in Frankrijk - Automobielmanagement.nl

Renault verkoopt zes retailvestigingen in Frankrijk

Renault Retail Group gaat dit jaar zes eigen vestigingen in Frankrijk verkopen. Dat gaat om de Renault-verkooppunten in Le Havre, Rouen, Angers, Le Mans, Tours en Loches-Chinon. Volgend jaar doet RRG ook de locaties in Caen en Brest van de hand.

Renault Retail Group is de Europese distributeur en aftersalesleverancier voor Renault, Dacia, Alpine en in bepaalde landen ook Nissan. Het bedrijf, dat volledig eigendom is van de Renault Group, is aanwezig in 13 Europese landen.

RRG gaat met de verkopen van de vestigingen door met het project om de focus van de Franse activiteiten te veranderen. Het bedrijf heeft, samen met de verkoopafdeling, ‘betrouwbare en robuuste potentiële kopers gevonden die de voortzetting van de business en het behoud van banen kunnen verzekeren.’

“In een veranderende automotivesector blijft RRG haar bedrijfsmodel ontwikkelen en de omslag die in 2021 is ingezet voortzetten om duurzame winstgevendheid te bereiken. Deze transformatie sluit volledig aan bij de Renaulution-strategie van de Renault Groep,’’ laat RRG weten.

Lees ook:
Nieuwe Renault Trafic leverbaar