Hedin maakt 78 miljoen euro winst

De Zweedse Hedin Mobility Group heeft vorig jaar de winst voor belastingen met 64 procent weten op te voeren naar omgerekend 78 miljoen euro. De omzet kwam met ruim 2,6 miljard euro 17 procent hoger uit. In het laatste kwartaal van 2021 versnelde die omzetgroei naar 37 procent.

Hedin, de nieuwe eigenaar van Stern Automotive en daarmee één van de grootste spelers op de Nederlandse automarkt, geeft verder geen enkele toelichting op die cijfers. Het bedrijf deelt nog wel mee dat alle automotive activiteiten in de loop van vorig jaar zijn geconsolideerd tot de Hedin Mobility Group. ‘’Om alle operaties van de groep beter te weerspiegelen en de transitie naar een nieuwe fase in de Groeps’ geschiedenis te markeren hebben we ook de naam veranderd in Hedin Mobility Group,’’ wordt daarbij vermeld.

Lees ook:
Groen licht voor overname Stern door Hedin

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reageren
500 tekens over
Hedin maakt 78 miljoen euro winst - Automobielmanagement.nl

Hedin maakt 78 miljoen euro winst

De Zweedse Hedin Mobility Group heeft vorig jaar de winst voor belastingen met 64 procent weten op te voeren naar omgerekend 78 miljoen euro. De omzet kwam met ruim 2,6 miljard euro 17 procent hoger uit. In het laatste kwartaal van 2021 versnelde die omzetgroei naar 37 procent.

Hedin, de nieuwe eigenaar van Stern Automotive en daarmee één van de grootste spelers op de Nederlandse automarkt, geeft verder geen enkele toelichting op die cijfers. Het bedrijf deelt nog wel mee dat alle automotive activiteiten in de loop van vorig jaar zijn geconsolideerd tot de Hedin Mobility Group. ‘’Om alle operaties van de groep beter te weerspiegelen en de transitie naar een nieuwe fase in de Groeps’ geschiedenis te markeren hebben we ook de naam veranderd in Hedin Mobility Group,’’ wordt daarbij vermeld.

Lees ook:
Groen licht voor overname Stern door Hedin

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reageren
500 tekens over