Britse Inchcape gaat BYD verkopen in België

Inchcape, wereldwijd actief als onafhankelijke distributeur van diverse automerken, is aangesteld als verkoop- en servicepartner van BYD in België en Luxemburg.

BYD (2022)

Dat heeft Inchcape per email bevestigd aan AM. Het in Londen gevestigde bedrijf is al de importeur van Toyota en Lexus in België. De strategische samenwerking houdt in dat Inchcape vanaf oktober in België en Luxemburg elektrische personenauto’s van BYD op de markt zal brengen.

Inchcape zal zijn aanwezigheid in beide markten gebruiken om samen met BYD een online én offline verkoop- en servicenetwerk op te zetten. In oktober opent in Zaventem bij Brussel het eerste belevingscentrum voor particulieren, waar klanten met de auto’s en geavanceerde technologie van BYD kunnen kennismaken. ​

Lees ook:
‘BYD komt naar nog drie Europese landen’

Britse Inchcape gaat BYD verkopen in België - Automobielmanagement.nl

Britse Inchcape gaat BYD verkopen in België

Inchcape, wereldwijd actief als onafhankelijke distributeur van diverse automerken, is aangesteld als verkoop- en servicepartner van BYD in België en Luxemburg.

BYD (2022)

Dat heeft Inchcape per email bevestigd aan AM. Het in Londen gevestigde bedrijf is al de importeur van Toyota en Lexus in België. De strategische samenwerking houdt in dat Inchcape vanaf oktober in België en Luxemburg elektrische personenauto’s van BYD op de markt zal brengen.

Inchcape zal zijn aanwezigheid in beide markten gebruiken om samen met BYD een online én offline verkoop- en servicenetwerk op te zetten. In oktober opent in Zaventem bij Brussel het eerste belevingscentrum voor particulieren, waar klanten met de auto’s en geavanceerde technologie van BYD kunnen kennismaken. ​

Lees ook:
‘BYD komt naar nog drie Europese landen’