De European Road Transport Show 2005, zoals de BedrijfsautoRAI tegenwoordig wordt genoemd, wordt gehouden van 14 tot en met 22 oktober. Het complex is uitverkocht, zegt RAI. Van de 255 toegelaten exposanten zijn er dertig nieuw en er zullen diverse wereldprimeurs worden getoond. Dat heeft te maken met de Europese A-status van de show. Die status wordt gedeeld met de IAA bedrijfsauto's in Hannover. Daags voor de show wordt bekendgemaakt welke auto's de titel 'Truck of the Year' en 'Van of the Year' krijgen. Die laatste prijs is niet te verwarren met de Nederlandse prijs 'Bestelauto van het Jaar' van Automobiel Management. Die praktijkprijs reikt AM uit op de bestelautovakbeurs MAX3500 in november.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding