Alexander Prinssen is ruim tien jaar actief in de lease branche in diverse commerciële functies. In 1998 startte hij bij GE Fleet Services als sales manager. De afgelopen jaren was Alexander Prinssen verkoopleider voor Nederland, nu maakt hij de stap naar commercieel directeur. “Met onze fantastische nieuwe produkten ben ik er voor de volle procent van overtuigd dat wij de komende jaren een aanzienlijke autonome groei gaan laten zien, zeker ook in het large account segment. We dienen de wereldwijde expertise in leasing optimaal te benutten en de kwaliteit -en procesbeheersing waar GE beroemd om is in te zetten om onze klanten nog beter van dienst te zijn.” Ed van der Sande is per 30 juni benoemd tot parlementslid voor de VVD in de Tweede Kamer. Van der Sande was dertien jaar actief in diverse functies binnen GE Fleet Services in België en Nederland, waarvan de laatste jaren als commercieel directeur Benelux.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding