Speelde deze vakbeurs zich voorheen af in Hardenberg (vijf keer) en Rijswijk (één keer), voor het eerst fungeert nu ook de Evenementenhal Gorinchem als podium. In het voormalige distributiecentrum van Hewlett-Packard is circa veertigduizend vierkante meter vloeroppervlakte beschikbaar voor vakbeurzen, congressen en andere activiteiten. De organisatie is in handen van de Evenementenhal Hardenberg. De Carrosserie Vakdagen vormen het podium voor ondernemers uit de truck-, oplegger- en carrosseriebranche. De organisatie is een samenwerking aangegaan met de Focwa en kondigt aan dat in Gorinchem bijna alle truckmerken aanwezig zullen zijn, evenals trailer- en carrosseriebouwers.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding