Jan Kees de Graaff (45) is afgestudeerd jurist en heeft langdurige commerciële ervaring bij Leaseplan. Zijn laatste functie was commercieel directeur, voordat hij een ‘sabbatical’ jaar inlastte. Bij Citroën zal hij alle fleet-activiteiten aansturen. Cor Hoogveld, voorheen manager fleetsales en bedrijfswagens, wordt manager leasing en zal zich richten op de contacten met leasemaatschappijen. Directeur verkoop, Robert de Groot is tevreden met de nieuwe opzet van de afdeling fleetsales: “Jan Kees is een uitstekende versterking van het team. Citroën is ondervertegenwoordigd in de zakelijke markt. We willen een structurele stijging van het marktaandeel bewerkstelligen.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding