De Lage Landen Translease neemt in 2005 als maatschappij met de meest tevreden klanten de eerste plaats in. Vorig jaar was het nog Unilease, de leasemaatschappij die sinds dit jaar is overgenomen door Athlon Car Lease, die de op de meest tevreden klanten kon rekenen, in 2003 was dit ARM Autoleasing. Het verschil met enkele andere leasemaatschappijen is minimaal: De Lage Landen krijgt van haar klanten een 7,5, ARM Autoleasing, Athlon Car Lease, DaimlerChrysler Services, ING Car Lease en Terberg Leasing ontvangen alle een 7,4. Als het gaat om het imago van de leasemaatschappijen, dan geniet ARM Autoleasing het beste imago. Ook vorig jaar stond deze leasemaatschappij op de eerste plaats (toen nog samen met Unilease). De imago–top 3, of eigenlijk top 4 wordt aangevuld door Athlon Car Lease, De Lage Landen en Arval die alle drie slechts een tiende punt lager scoren dan ARM Autoleasing.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding