Tweedehandsjes bij ING Car Lease

ING Car Lease heeft een nieuw product gelanceerd: ‘Poolbeheer’. Daarbij neemt de leasemaatschappij overcomplete leaseauto’s van klanten terug, brengt ze weer in showroomstaat en biedt ze de klant opnieuw online aan. Het bedrijf verwacht

In Nederland staat gemiddeld drie procent van een lease-autowagenpark stil. Dat komt neer op bijna twintigduizend auto’s. Deze zijn vaak overcompleet door het vertrek van medewerkers bij het bedrijf. De schadelast voor Nederlandse bedrijven beloopt zo in de miljoenen per jaar, aldus topman Frederiks van ING Car Lease bij de officiële presentatie van het nieuwe leaseproduct ‘Poolbeheer’. Lees verder in Automobiel Management nr. 12.

Tweedehandsjes bij ING Car Lease - Automobielmanagement.nl

Tweedehandsjes bij ING Car Lease

ING Car Lease heeft een nieuw product gelanceerd: ‘Poolbeheer’. Daarbij neemt de leasemaatschappij overcomplete leaseauto’s van klanten terug, brengt ze weer in showroomstaat en biedt ze de klant opnieuw online aan. Het bedrijf verwacht

In Nederland staat gemiddeld drie procent van een lease-autowagenpark stil. Dat komt neer op bijna twintigduizend auto’s. Deze zijn vaak overcompleet door het vertrek van medewerkers bij het bedrijf. De schadelast voor Nederlandse bedrijven beloopt zo in de miljoenen per jaar, aldus topman Frederiks van ING Car Lease bij de officiële presentatie van het nieuwe leaseproduct ‘Poolbeheer’. Lees verder in Automobiel Management nr. 12.