Isuzu, de Japanse fabrikant van pick-ups en vrachtwagens en een van de grootste producenten van dieselmotoren, heeft een nieuwe import-organisatie voor de Benelux. De Nederlandse vestiging van Isuzu Benelux is gevestigd in Veenendaal. Directeur Olivier Heymans: “In België en Luxemburg zijn we actief sinds 1 januari 2005 en met ingang van 1 september zijn wij ook verantwoordelijk voor de import van Isuzu in Nederland. In de aanloopfase zijn al dealers benaderd en aangesteld, terwijl het dealernetwerk de komende maanden verder georganiseerd zal worden. Vanaf 1 januari is Suzuki Benelux volledig operationeel.” Op 5 augustus 2004 werd Isuzu Benelux NV opgericht, een joint-venture tussen Alcopa en de Isuzu partners. Isuzu Benelux NV is een divisie van de Belgische Holding Alcopa die tal van vestigingen heeft in andere Europese landen. Isuzu komt met de N-series trucks (zeven modellen in de categorie 3,5 tot 7,5 ton) en de Rodeo pickup-reeks.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding