Modul-System gaat op de Nederlandse markt een inruilactie starten om de afzet van de nieuwe versie te promoten. Het initiatief is mede genomen door Transport Techniek Delft TTD. Modul zegt dat een klant tot dertig procent korting kan krijgen op de nieuwe inrichting. Modul produceert een op maat gemaakte modulaire bedrifjswageninrichting en dit voorjaar is een nieuwe generatie geïntroduceerd die twintig procent lichter is door het gebruik van HSS-staal. Dat zou in deze tijd van dure brandstofprijzen extra belangrijk zijn. Area sales manager Rutger Gielen: “We gaan de inruilwaarde bepalen door in te schatten wat de inrichting waard zou zijn als we die zouden doorverkopen. Maar dat doen we niet, we gaan ze in principe vernietigen. Doorverkopen vraagt een te grote logistieke inspanning, hebben we geconstateerd.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding