P-Lease het land in

Gisteravond heeft P-Lease de eerste van een reeks voorlichtingsavond voor autobedrijven gehouden. Het onlangs geïntroduceerde leaseconcept, een initiatief van Sator Holding (Van Heck – Kroymans), lijkt aan te slaan. Niet alleen bij universelen. Voora

Bij het initiatief P-Lease valt het onderhoud van de (gebruikte) auto binnen het contract. De klant wordt door het concept dus gebonden aan het garagebedrijf wat voordelen heeft voor de werkplaatsbezetting en onderdelenomzet. Bokx: “Sinds we met onze buitendienst actief aan de gang zijn gegaan, hebben 27 van de dertig geïnteresseerde bedrijven ja gezegd. Dat zie ik als een indicatie dat P-Lease succesvol kan zijn. Op de bijeenkomsten die we de komende weken in het land gaan houden, hebben zich enkele tientallen bedrijven per avond aangemeld.” Na zes maanden zal P-Lease de zaak evalueren. “Als het dan niet is aangeslagen, trekken we de stekker er uit. Maar dat verwacht ik absoluut niet.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

P-Lease het land in - Automobielmanagement.nl

P-Lease het land in

Gisteravond heeft P-Lease de eerste van een reeks voorlichtingsavond voor autobedrijven gehouden. Het onlangs geïntroduceerde leaseconcept, een initiatief van Sator Holding (Van Heck – Kroymans), lijkt aan te slaan. Niet alleen bij universelen. Voora

Bij het initiatief P-Lease valt het onderhoud van de (gebruikte) auto binnen het contract. De klant wordt door het concept dus gebonden aan het garagebedrijf wat voordelen heeft voor de werkplaatsbezetting en onderdelenomzet. Bokx: “Sinds we met onze buitendienst actief aan de gang zijn gegaan, hebben 27 van de dertig geïnteresseerde bedrijven ja gezegd. Dat zie ik als een indicatie dat P-Lease succesvol kan zijn. Op de bijeenkomsten die we de komende weken in het land gaan houden, hebben zich enkele tientallen bedrijven per avond aangemeld.” Na zes maanden zal P-Lease de zaak evalueren. “Als het dan niet is aangeslagen, trekken we de stekker er uit. Maar dat verwacht ik absoluut niet.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding