De verantwoordelijke binnen het bedrijf voor de salarissen of personeelsbeleid krijgt een drukke periode want er staat het een en ander te gebeuren. Automotive Didact en CarWise Group organiseren met Van Huffelen & Meenink (registeraccountants en belastingadviseurs) een drietal seminars, speciaal voor autodealers en leasebedrijven. Aan de orde komen de inhouding van loonheffing over de bijtelling, het dealerbesluit, de elektronische aangifte, kostenvergoedingen, incentives, levensloopregeling, zorgverzekering, kinderopvang, werkkleding en formele aspecten rondom de aangifte loonbelasting. De seminars nemen een middag in beslag en worden gehouden in Rosmalen (31 oktober), in Breukelen (1 november) en in Heerde (2 november). Gratis is het overigens niet: 145 euro ex.BTW per persoon. ( info@automotivedidact.nl of 0318- 514494).