Loonadministratie dealers en leasemijen naar schoolbank

De loonadministratie wordt in 2006 zwaarder belast. Tijd voor training dus. Er is een speciale seminar voor dealers en leasemijen.

De verantwoordelijke binnen het bedrijf voor de salarissen of personeelsbeleid krijgt een drukke periode want er staat het een en ander te gebeuren. Automotive Didact en CarWise Group organiseren met Van Huffelen & Meenink (registeraccountants en belastingadviseurs) een drietal seminars, speciaal voor autodealers en leasebedrijven. Aan de orde komen de inhouding van loonheffing over de bijtelling, het dealerbesluit, de elektronische aangifte, kostenvergoedingen, incentives, levensloopregeling, zorgverzekering, kinderopvang, werkkleding en formele aspecten rondom de aangifte loonbelasting. De seminars nemen een middag in beslag en worden gehouden in Rosmalen (31 oktober), in Breukelen (1 november) en in Heerde (2 november). Gratis is het overigens niet: 145 euro ex.BTW per persoon. ( info@automotivedidact.nl of 0318- 514494).

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Loonadministratie dealers en leasemijen naar schoolbank - Automobielmanagement.nl

Loonadministratie dealers en leasemijen naar schoolbank

De loonadministratie wordt in 2006 zwaarder belast. Tijd voor training dus. Er is een speciale seminar voor dealers en leasemijen.

De verantwoordelijke binnen het bedrijf voor de salarissen of personeelsbeleid krijgt een drukke periode want er staat het een en ander te gebeuren. Automotive Didact en CarWise Group organiseren met Van Huffelen & Meenink (registeraccountants en belastingadviseurs) een drietal seminars, speciaal voor autodealers en leasebedrijven. Aan de orde komen de inhouding van loonheffing over de bijtelling, het dealerbesluit, de elektronische aangifte, kostenvergoedingen, incentives, levensloopregeling, zorgverzekering, kinderopvang, werkkleding en formele aspecten rondom de aangifte loonbelasting. De seminars nemen een middag in beslag en worden gehouden in Rosmalen (31 oktober), in Breukelen (1 november) en in Heerde (2 november). Gratis is het overigens niet: 145 euro ex.BTW per persoon. ( info@automotivedidact.nl of 0318- 514494).

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding