Manager rijdt Passat maar wil A6

Als geld geen rol speelt, rijdt de Nederlandse manager het liefst in een Audi A6. Maar op de oprit prijkt een Passat.

Dat blijkt uit een enquête onder 420 managers, gehouden in opdracht van het weekblad Management Team. Audi scoort sowieso goed bij de dames en heren leidinggevenden, want de A8 staat bij het MT-onderzoek op de tweede plaats en de A4 op de vijfde. In de praktijk blijkt echter dat de meest gereden auto geen Audi is maar een VW Passat. Met de Golf op twee scoort Volkswagen in werkelijkheid dus beter dan zusterbedrijf Audi. Overigens kreeg de A6 in juni de aanmoedigingsprijs AMbitie bij Automobiel Managements verkiezing Zakenauto van het Jaar. In de enquëte van Management Team oogst Athlon Car Lease de hoogste tevredenheid (89 procent) van zijn berijders, gevolgd door Terberg Leasing (86 procent), ALD Automotive (83), LeasePlan (74) en Arval (67 procent). De volledige toptien van meest gewenste auto’s uit de MT-enquête: 1: Audi A6 2: Audi A8 3: BMW 5-serie 4: Volvo XC90 5: Audi A4 6: Volvo V70 7: VW Touareg 8: Porsche Cayenne 9: Chrysler 300 10: Porsche 911

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Manager rijdt Passat maar wil A6 - Automobielmanagement.nl

Manager rijdt Passat maar wil A6

Als geld geen rol speelt, rijdt de Nederlandse manager het liefst in een Audi A6. Maar op de oprit prijkt een Passat.

Dat blijkt uit een enquête onder 420 managers, gehouden in opdracht van het weekblad Management Team. Audi scoort sowieso goed bij de dames en heren leidinggevenden, want de A8 staat bij het MT-onderzoek op de tweede plaats en de A4 op de vijfde. In de praktijk blijkt echter dat de meest gereden auto geen Audi is maar een VW Passat. Met de Golf op twee scoort Volkswagen in werkelijkheid dus beter dan zusterbedrijf Audi. Overigens kreeg de A6 in juni de aanmoedigingsprijs AMbitie bij Automobiel Managements verkiezing Zakenauto van het Jaar. In de enquëte van Management Team oogst Athlon Car Lease de hoogste tevredenheid (89 procent) van zijn berijders, gevolgd door Terberg Leasing (86 procent), ALD Automotive (83), LeasePlan (74) en Arval (67 procent). De volledige toptien van meest gewenste auto’s uit de MT-enquête: 1: Audi A6 2: Audi A8 3: BMW 5-serie 4: Volvo XC90 5: Audi A4 6: Volvo V70 7: VW Touareg 8: Porsche Cayenne 9: Chrysler 300 10: Porsche 911

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding