Business Renting is in 2000 opgericht en heeft op dit moment zo’n 2,7 duizend contracten in operationele leasing en wagenparkbeheer met een omzet van zeventien miljoen euro en 22 medewerkers. De onderneming is door Nederlandse aandeelhouders en directie opgezet naar Nederlands model. Er zijn naast de hoofdvestiging verkoopkantoren in Madrid, Valencia en Las Palmas de Gran Canaria. De overname past in het streven van Athlon om een belangrijke Europese aanbieder te worden en haar activiteiten uit te breiden in groeimarkten als Zuid- en Midden-Europa. De Spaanse operationele leasemarkt is de laatste jaren sterk gegroeid. Ook voor de komende jaren worden hoge groeipercentages voorzien. De auto van de zaak speelt een toenemend belangrijke rol als beloningscomponent in Spanje. Business Renting overtrof alle jaren de marktgroei, zegt Athlon.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding