Verkuyl startte in 1989 als algemeen directeur van Auto Lease Holland. In 2000 werd hij benoemd tot Regional Senior Vice-President voor Noord-Europa en was hij verantwoordelijk voor LeasePlan Nederland N.V. en de daarop volgende integratie met Auto Lease Holland en Leaseconcept. Opvolger van Verkuyl wordt Berno Kleinherenbrink (43) die sinds februari 2005 als commercieel directeur werkzaam is bij LeasePlan. In de loop van het eerste kwartaal 2006 wordt Edward Vis benoemd tot commercieel directeur. Vis (40) is afkomstig van LeasePlan Corporation waar hij nu Senior Vice-President Business Development is. Eveneens zal in het eerste kwartaal van 2006 Bert de Graaff (49) worden benoemd tot directeur operations. Bert de Graaff volgt hiermee de huidige directeur operations, Dirk van der Eems, op die in de loop van 2006 LeasePlan gaat verlaten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding