Wortelboer beschrijft de organisatie als persoonlijk, snel en nuchter. Dit spreekt hem erg aan en hij voorziet hiermee dan ook goede mogelijkheden voor DutchLease in de markt. “Er is heel veel werk verzet in de afgelopen periode en we zijn nu klaar met de centralisatie van de backoffice activiteiten. We blijven primair onze aandacht richten op onze klanten en de diensten die we voor hen verrichten. Daar hebben we het tenslotte allemaal voor gedaan. Ik voorzie voor de middelgrote leasemaatschappijen als de onze een flinke groei. De tijd dat een klant zich weer klant zal voelen komt er weer aan. Wij hebben ons ten doel gesteld de referentie leasemaatschappij van het MKB te worden. Dat is ambitieus, maar zeker haalbaar.” DutchLease is onderdeel van Volkswagen Pon Financial Services, een joint venture tussen Pon Holdings en Volkswagen Financial Services. DutchLease neemt met zo'n 9.500 auto's in beheer een dertiende positie in op de markt van universele maatschappijen. “We streven naar tienduizend plus, maar het wordet geen aantallen om alleen om de aantallen. We willen gezond groeien.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding