Tymacon richt zich op het afsluiten van merkonafhankelijke all-inclusive bandencontracten, waarbij de klant een vaste prijs per kilometer betaalt voor alle bandenvervangingen en bandenservices. Via Tymacon Online krijgt de fleetowner online inzicht in de performance van zijn vloot. De contracten worden aangeboden in de transportmarkt (truck) en de zakelijke carfleet markt (lease & private). Volgens Luc van Bussel, Algemeen Directeur van Profile International NV, bieden op dit moment uitsluitend de bandenfabrikanten dergelijke contracten aan. Deze zijn “per definitie sterk merkgebonden en maken geen gebruik van niet-concernmerken”, stelt Van Bussel. Ook zouden kilometercontracten nog niet aangeboden worden in de zakelijke auto- of bestelwagenfleetmarkt. Tymacon verwacht in 2006 een tiental substantiële all-inclusive bandencontracten af te sluiten met fleetowners car & truck. Tymacon beperkt zich niet tot de Benelux, maar profileert zich op Europees en internationaal niveau.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding