Van den Udenhout is dealer van Volkswagen bedrijfswagens in Noord-Brabant. Het bedrijf is nu verantwoordelijk voor de afzet en de inbouw van de Modul-System bedrijfswageninrichtingen in dit deel van Nederland. Van den Udenhout is onderdeel van Pon Holdings en heeft met zeven bedrijven een grote dekking in Noord-Brabant, zoals een dealerschap van VW bedrijfswagens in Den Bosch en een inbouwstation voor bedrijfswageninrichtingen in Oss onder de naam Carlux Oss. Van den Udenhout zocht naar mogelijkheden de inbouw en verkoop van bedrijfswageninrichtingen te professionaliseren. De organisatie hield een audit tussen de verschillende spelers op markt en koos voor Modul-System. Volkswagen is met maar liefst dertig procent marktaandeel marktleider in Nederland op het gebied van lichte bedrijfswagens. Van den Udenhout zet jaarlijks zo’n zeshonderd VW-bedrijfswagens op de weg. Het bedrijf voorziet een aanzienlijk deel van die auto’s van een inbouw maar wil het aantal uitbouwen. Het zal zich ook gaan bezighouden met het inrichten van bedrijfswagens van andere merken. Modul-System wil zijn positie in het oosten van Nederland nog versterken.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding