Innovatieprijs voor Iveco-dealer

De TDA-truckdealers hebben Iveco Schouten in Almkerk de innovatieprijs gegeven. Want hij durft risico's te nemen.

De truckdealerassociatie wil met de prijs 'creatief ondernemerschap' stimuleren. Iveco Schouten heeft bij de jury gescoord vanwege zijn durf. Schouten bestelt de auto's niet nadat ze besteld zijn, maar neemt zelf grote aantallen op voorraad. Schouten zou er, als dealer van een merk met een klein marktaandeel, ook in slagen zijn rayon uit te breiden en nieuwe panden neer te zetten. Andere genomineerden waren Van Tilburg Bastianen en Viking Trucks. Alle truckdealerbedrijven konden zichzelf voor de prijs aanmelden of worden voorgedragen door collega's, klanten of publiek. De jury bestaat uit vertegenwoordigers van Bovemij, Dekavas, Profile en Shell. Zij kiest de genomineerden. Die presenteerden zich in RTL-Transportwereld waarna de kijkers konden stemmen op het bedrijf van hun keuze. Het winnende bedrijf kreeg de steun van het publiek en de truckdealerdagbezoekers.

Innovatieprijs voor Iveco-dealer - Automobielmanagement.nl

Innovatieprijs voor Iveco-dealer

De TDA-truckdealers hebben Iveco Schouten in Almkerk de innovatieprijs gegeven. Want hij durft risico's te nemen.

De truckdealerassociatie wil met de prijs 'creatief ondernemerschap' stimuleren. Iveco Schouten heeft bij de jury gescoord vanwege zijn durf. Schouten bestelt de auto's niet nadat ze besteld zijn, maar neemt zelf grote aantallen op voorraad. Schouten zou er, als dealer van een merk met een klein marktaandeel, ook in slagen zijn rayon uit te breiden en nieuwe panden neer te zetten. Andere genomineerden waren Van Tilburg Bastianen en Viking Trucks. Alle truckdealerbedrijven konden zichzelf voor de prijs aanmelden of worden voorgedragen door collega's, klanten of publiek. De jury bestaat uit vertegenwoordigers van Bovemij, Dekavas, Profile en Shell. Zij kiest de genomineerden. Die presenteerden zich in RTL-Transportwereld waarna de kijkers konden stemmen op het bedrijf van hun keuze. Het winnende bedrijf kreeg de steun van het publiek en de truckdealerdagbezoekers.