Na ruim vijftien jaar Nieuwegein is bewust gekozen voor deze nieuwe locatie naast de importeur. De keuze komt voort uit de steeds nauwer wordende relatie tussen DC Nederland en DC Financial Services. Tegelijk met de verhuizing is een naamswijziging doorgevoerd. De naam DaimlerChrysler Services is veranderd in DaimlerChrysler Financial Services. Deze wijziging is onderdeel van een wereldwijde strategie. De naam moet meer aansluiten bij de kernactiviteiten. In het nieuwe hoofdkantoor bundelt DaimlerChrysler Financial Services al zijn lease-, financierings- en verzekeringsondernemingen (Mercedes-Benz Leasing, Mercedes-Benz CharterWay, Chrysler Finance, smartstart Financial Services, debis Autolease en DaimlerChrysler Insurance Services). Met een porteuille van veertigduizend personen- en bedrijfswagens is DaimlerChrysler Financial Services in ons land de grootste merkgebonden maatschappij en de vierde leasemaatschappij. In Nederland werken er 180 mensen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding