Het besluit volgt na een tender die KPN had uitgeschreven. KPN zegt te vertrouwen op de bestaande samenwerking en tevreden te zijn over de rapportages van Arval. Toen KPN in 2002 koos voor (het toen nog jonge) Arval opereerde het bedrijf nog vanuit Oosterhout. Sinds november 2005 is Arval gevestigd in Nieuwegein. Het beheer van KPN's wagenpark is ondergebracht in een speciaal accountteam. Voor een aantal activiteiten wordt internet gebruikt. Van andere zaken verloopt de afwikkeling via persoonlijk contact. Door overnames van KPN groeit het wagenpark binnen Arval. De komende maanden staan in het teken van KPN's gewijzigde huisstijl. Als onderdeel van die gedaantewisseling worden vrijwel alle drieduizend groene bedrijfsauto’s wit gespoten en voorzien van nieuwe visuals. In oktober moet de gehele operatie voltooid zijn.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding