Centraal bestellen leidt, volgens Pon tot meer efficiency, heldere afspraken en hogere klanttevredenheid. “Op dit moment is het zo dat de bestellingen via de dealers lopen. Door dit te centraliseren komt er meer helderheid. LeasePlan en ING Car Lease hebben in het vervolg nog maar één gesprekspartner. En dat er via een centraal punt wordt besteld, is natuurlijk een grote efficiency slag voor de leasemaatschappijen”, aldus Arnold Hagen, sales manager bij Pon Mobiel. Voor de leaserijder verandert er niets. Wanneer de keuze is gemaakt, bestelt de werkgever de gewenste Skoda bij LeasePlan of ING Car Lease. De leaserijder kan vervolgens zelf aangeven welke Skoda-dealer de aflevering verzorgt. “Dit kan de dealer in de woonplaats zijn, of in de omgeving van de werkgever”, aldus Albert van der Steen, sales manager bij de afdeling Fleetsales & Leasing.