Ron Bonsen in raad van bestuur DAF Trucks NV

Bonsen is vanaf 1 juni directeur marketing en sales.

Hij volgt Kerry McDonagh op die terug gaat naar Engeland. Bonsen kwam in 1998 bij DAF als algemeen directeur voor DAF Trucks Tjechië, in 2000 werd hij algemeen directeur DAF Nederland. Hij was ook verantwoordelijk voor de Scandinavische markten. Eerder dit jaar werd Bonsen benoemd tot algemeen directeur van DAF Duitsland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Ron Bonsen in raad van bestuur DAF Trucks NV - Automobielmanagement.nl

Ron Bonsen in raad van bestuur DAF Trucks NV

Bonsen is vanaf 1 juni directeur marketing en sales.

Hij volgt Kerry McDonagh op die terug gaat naar Engeland. Bonsen kwam in 1998 bij DAF als algemeen directeur voor DAF Trucks Tjechië, in 2000 werd hij algemeen directeur DAF Nederland. Hij was ook verantwoordelijk voor de Scandinavische markten. Eerder dit jaar werd Bonsen benoemd tot algemeen directeur van DAF Duitsland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding