Toyota en Terberg Leasing sluiten SLA

Toyota-distributeur Louwman & Parqui B.V. en de Toyota dealerorganisatie hebben een Service Level Agreement (SLA) gesloten met Terberg Leasing.

De samenwerkingsovereenkomst moet de klantentevredenheid nog beter waarborgen. Zo is vastgelegd wie verantwoordelijk is voor levering en onderhoud van de Toyota-leaseauto’s en hoe dit administratief geregeld is. Volgens Henk Vonhof, Directeur Operations bij Terberg Leasing, biedt de overeenkomst de klanten meer helderheid en gemak. “Ze kunnen voor zowel de ordering als de aftersales terecht bij een dealer in de buurt. Daardoor wordt de onderlinge relatie veel hechter. Het is ook efficiënt één aanspreekpunt te hebben.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Toyota en Terberg Leasing sluiten SLA - Automobielmanagement.nl

Toyota en Terberg Leasing sluiten SLA

Toyota-distributeur Louwman & Parqui B.V. en de Toyota dealerorganisatie hebben een Service Level Agreement (SLA) gesloten met Terberg Leasing.

De samenwerkingsovereenkomst moet de klantentevredenheid nog beter waarborgen. Zo is vastgelegd wie verantwoordelijk is voor levering en onderhoud van de Toyota-leaseauto’s en hoe dit administratief geregeld is. Volgens Henk Vonhof, Directeur Operations bij Terberg Leasing, biedt de overeenkomst de klanten meer helderheid en gemak. “Ze kunnen voor zowel de ordering als de aftersales terecht bij een dealer in de buurt. Daardoor wordt de onderlinge relatie veel hechter. Het is ook efficiënt één aanspreekpunt te hebben.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding