Tien procent meer exposanten BedrijfsautoRAI

Voor de komende editie van de The European Road Transport Show 2007 (beter bekend als BedrijfsautoRAI) hebben zich tot nu toe 341 exposanten ingeschreven. Dat is tien procent meer ten opzichte van 2005.

De beurs vindt plaats van 26 oktober tot en met 3 november in Amsterdam RAI. De organisatie meldt een vernieuwde aandacht van met name producenten van lichte bedrijfswagens. Opvallend is verder het grote aantal nieuwe internationale inschrijvingen. Zo meldden zich veertig nieuwe exposanten die behalve uit de ons direct omringende landen ook komen uit de USA, Zuid-Korea, Taiwan, Turkije, Spanje en Zweden. Mede daardoor is het totale overdekte vloeroppervlak met vijf procent gestegen tot ruim zestigduizend vierkante meter. Daarmee is de beschikbare ruimte voor de beurs op dit moment voor 98 procent volgeboekt. Meer informatie is te vinden op www.roadtransportshow.nl .

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Tien procent meer exposanten BedrijfsautoRAI - Automobielmanagement.nl

Tien procent meer exposanten BedrijfsautoRAI

Voor de komende editie van de The European Road Transport Show 2007 (beter bekend als BedrijfsautoRAI) hebben zich tot nu toe 341 exposanten ingeschreven. Dat is tien procent meer ten opzichte van 2005.

De beurs vindt plaats van 26 oktober tot en met 3 november in Amsterdam RAI. De organisatie meldt een vernieuwde aandacht van met name producenten van lichte bedrijfswagens. Opvallend is verder het grote aantal nieuwe internationale inschrijvingen. Zo meldden zich veertig nieuwe exposanten die behalve uit de ons direct omringende landen ook komen uit de USA, Zuid-Korea, Taiwan, Turkije, Spanje en Zweden. Mede daardoor is het totale overdekte vloeroppervlak met vijf procent gestegen tot ruim zestigduizend vierkante meter. Daarmee is de beschikbare ruimte voor de beurs op dit moment voor 98 procent volgeboekt. Meer informatie is te vinden op www.roadtransportshow.nl .

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding