Bongers sales manager bij Autoplanning

Leasemaatschappij Autoplanning heeft Marcel Bongers aangesteld als sales manager.

Bongers wordt daarmee verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten binnen deze universele leasemaatschappij. De aanstelling van Bongers past in de strategie van Autoplanning zijn leaseportefeuille uit te breiden en daar ook klanten met grotere wagenparken in te betrekken. Bongers is afkomstig van Athlon Car Lease, waar hij als large account manager verantwoordelijk was voor het beheer van ruim achtduizend auto's.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Bongers sales manager bij Autoplanning - Automobielmanagement.nl

Bongers sales manager bij Autoplanning

Leasemaatschappij Autoplanning heeft Marcel Bongers aangesteld als sales manager.

Bongers wordt daarmee verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten binnen deze universele leasemaatschappij. De aanstelling van Bongers past in de strategie van Autoplanning zijn leaseportefeuille uit te breiden en daar ook klanten met grotere wagenparken in te betrekken. Bongers is afkomstig van Athlon Car Lease, waar hij als large account manager verantwoordelijk was voor het beheer van ruim achtduizend auto's.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding