Daihatsu leaselabel bij MultiLease

Importeur Daihatsu Holland en leasemaatschappij MultiLease hebben een overeenkomst.

De samenwerking is deze maand ingegaan onder de naam Daihatsu Lease. Daihatsu wil aantrekkelijk zijn voor zakelijke rijders. Volgens de importeur is er een stijgende behoefte aan compacte en zuinige auto’s. Er is (natuurlijk) ook een ‘milieuvriendelijke’ oplossing. MultiLease werkt al met ‘Natuurlijk Leasen’, onder meer door gunstige leasetarieven voor auto’s met een a-, b- of c-label. Daihatsu werpt zich sinds enige op als ‘lage-uitstoot-merk’ en heeft wat dat betreft het tij mee. Het merk zegt nu dat automobilisten met Daihatsu Lease zakelijk milieubewust kunnen rijden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Daihatsu leaselabel bij MultiLease - Automobielmanagement.nl

Daihatsu leaselabel bij MultiLease

Importeur Daihatsu Holland en leasemaatschappij MultiLease hebben een overeenkomst.

De samenwerking is deze maand ingegaan onder de naam Daihatsu Lease. Daihatsu wil aantrekkelijk zijn voor zakelijke rijders. Volgens de importeur is er een stijgende behoefte aan compacte en zuinige auto’s. Er is (natuurlijk) ook een ‘milieuvriendelijke’ oplossing. MultiLease werkt al met ‘Natuurlijk Leasen’, onder meer door gunstige leasetarieven voor auto’s met een a-, b- of c-label. Daihatsu werpt zich sinds enige op als ‘lage-uitstoot-merk’ en heeft wat dat betreft het tij mee. Het merk zegt nu dat automobilisten met Daihatsu Lease zakelijk milieubewust kunnen rijden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding