Citroën zet sales manager op fleetsales

Citroen en de zakelijke markt is tot op heden geen successtory te noemen. De nieuwe manager fleetsales, Fred Romijn, moet het merk definitief op de zakelijke kaart zetten.

Romijn komt uit de eigen Citroen-gelederen: de laatste zeven jaar was hij verantwoordelijk voor de sales van de gehele dealerorganisatie. In die hoedanigheid had hij dus veel contact met de dealers in het land. En dat komt hem in zijn nieuwe functie goed van pas. De dealers moeten immers veel van de nieuwe zakelijke klanten binnenhalen. Meer hierover in AM nummer 12 van 29 juni.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Citroën zet sales manager op fleetsales - Automobielmanagement.nl

Citroën zet sales manager op fleetsales

Citroen en de zakelijke markt is tot op heden geen successtory te noemen. De nieuwe manager fleetsales, Fred Romijn, moet het merk definitief op de zakelijke kaart zetten.

Romijn komt uit de eigen Citroen-gelederen: de laatste zeven jaar was hij verantwoordelijk voor de sales van de gehele dealerorganisatie. In die hoedanigheid had hij dus veel contact met de dealers in het land. En dat komt hem in zijn nieuwe functie goed van pas. De dealers moeten immers veel van de nieuwe zakelijke klanten binnenhalen. Meer hierover in AM nummer 12 van 29 juni.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding