Roel Hindriks doet Lease & Fleet Academy over aan Barend

Roel Hindriks heeft zijn Lease & Fleet Academy overgedragen aan Barend Lambrechtsen.

Dit ligt in de lijn der verwachtingen aangezien Hindriks enkele jaren geleden aangaf consultant Barend Lambrechtse als zijn opvolger te zien. Hindriks is overigens nog niet van plan te vertrekken. “Nee, maar het is best een verandering, maar niet in die mate dat ik er geen bemoeienis meer mee heb. Daar waar het uitkomt zal ik ook nog seminars blijven verzorgen en verder zal ik nog een paar jaar blijven werken aan het completeren en actualiseren van de lesprogramma’s. Ook blijf ik nog actief met consultancy en publicaties die daarmee in verband staan.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Roel Hindriks doet Lease & Fleet Academy over aan Barend - Automobielmanagement.nl

Roel Hindriks doet Lease & Fleet Academy over aan Barend

Roel Hindriks heeft zijn Lease & Fleet Academy overgedragen aan Barend Lambrechtsen.

Dit ligt in de lijn der verwachtingen aangezien Hindriks enkele jaren geleden aangaf consultant Barend Lambrechtse als zijn opvolger te zien. Hindriks is overigens nog niet van plan te vertrekken. “Nee, maar het is best een verandering, maar niet in die mate dat ik er geen bemoeienis meer mee heb. Daar waar het uitkomt zal ik ook nog seminars blijven verzorgen en verder zal ik nog een paar jaar blijven werken aan het completeren en actualiseren van de lesprogramma’s. Ook blijf ik nog actief met consultancy en publicaties die daarmee in verband staan.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding