ALD Automotive opent vestiging in Mexico

Met een nieuwe vestiging in Mexico breidt ALD Automotive zijn netwerk op het Amerikaanse continent uit.

De leasemaatschappij had al vestigingen in Brazilië en de VS. De vestiging in Mexico is sinds eind juni actief. Het is de 37e dochteronderneming van de ALD Automotive Groep. ALD heeft naar eigen zeggen de grootste landendekking van alle leasemaatschappijen. De ambitie is mondiale leaseoplossingen te bieden. In 2006 werden in Mexico meer dan 1,1 miljoen auto’s verkocht, waarvan 681 duizend personenauto’s en 456 duizend bedrijfswagens. Mexico heeft meer dan honderd miljoen inwoners en is een van de belangrijkste landen van het Amerikaanse continent. Behalve in de VS is ALD Automotive nu ook actief in de belangrijkste landen van Latijns-Amerika: Brazilië en Mexico. Het doel is een nauwe samenwerking te creëren tussen de drie Amerikaanse vestigingen en de rest van het ALD Automotive-netwerk.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

ALD Automotive opent vestiging in Mexico - Automobielmanagement.nl

ALD Automotive opent vestiging in Mexico

Met een nieuwe vestiging in Mexico breidt ALD Automotive zijn netwerk op het Amerikaanse continent uit.

De leasemaatschappij had al vestigingen in Brazilië en de VS. De vestiging in Mexico is sinds eind juni actief. Het is de 37e dochteronderneming van de ALD Automotive Groep. ALD heeft naar eigen zeggen de grootste landendekking van alle leasemaatschappijen. De ambitie is mondiale leaseoplossingen te bieden. In 2006 werden in Mexico meer dan 1,1 miljoen auto’s verkocht, waarvan 681 duizend personenauto’s en 456 duizend bedrijfswagens. Mexico heeft meer dan honderd miljoen inwoners en is een van de belangrijkste landen van het Amerikaanse continent. Behalve in de VS is ALD Automotive nu ook actief in de belangrijkste landen van Latijns-Amerika: Brazilië en Mexico. Het doel is een nauwe samenwerking te creëren tussen de drie Amerikaanse vestigingen en de rest van het ALD Automotive-netwerk.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding