Nieuwe commercieel directeur Athlon

Bruce van Egmond benoemd tot commercieel directeur Athlon Car Lease Nederland BV. Hij volgt Richard Sikkel op.

Bruce van Egmond begon zijn automotive-carrière in 1996 als leaseadviseur binnendienst bij Interleasing. Vervolgens maakte hij de overstap naar de buitendienst waarbij hij in eerste instantie verantwoordelijk was voor een aantal regionale klanten en later voor de afdeling Large Accounts. In 2004 werd hij bij Athlon Car Lease benoemd tot sales director Large Accounts beheer. Richard Sikkel werd onlangs benoemd tot algemeen directeur.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nieuwe commercieel directeur Athlon - Automobielmanagement.nl

Nieuwe commercieel directeur Athlon

Bruce van Egmond benoemd tot commercieel directeur Athlon Car Lease Nederland BV. Hij volgt Richard Sikkel op.

Bruce van Egmond begon zijn automotive-carrière in 1996 als leaseadviseur binnendienst bij Interleasing. Vervolgens maakte hij de overstap naar de buitendienst waarbij hij in eerste instantie verantwoordelijk was voor een aantal regionale klanten en later voor de afdeling Large Accounts. In 2004 werd hij bij Athlon Car Lease benoemd tot sales director Large Accounts beheer. Richard Sikkel werd onlangs benoemd tot algemeen directeur.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding