Astrum en SterVerhuur breiden samenwerking uit

Europcar Autoverhuur heeft nu ook een vestiging van SterVerhuur in Heerenveen.

De verhuurvloot bestaat uit personen-, bestel- en vrachtauto’s van de merken Chrysler, smart en Mercedes-Benz. SterVerhuur richtte zich van origine alleen op Mercedes-Benz bedrijfsauto’s maar sinds het samengaan met Europcar Autoverhuur (mei 2005) zet de organisatie de expansielijn van het internationale autoverhuurbedrijf voort. Sinds januari 2006 verhuurt SterVerhuur ook personenauto's van de DaimlerChrysler-merken smart, Chrysler en Mercedes-Benz. Hiermee is gestart bij een groot aantal vestigingen van Astrum Automotive. SterVerhuur heeft nu vijftien vestigingen en meer dan veertig uitgiftepunten in heel Nederland. Astrum Automotive is een dealergroep die de merken Mercedes-Benz, smart, Chrysler, Jeep en Dodge voert. De holding Astrum Automotive ontstond op 1 september 2005 door de samensmelting van een aantal dealerbedrijven in het noorden, midden en oosten van Nederland. Op 1 januari 2007 fuseerden deze bedrijven tot Astrum Automotive, met als handelsnamen Wensink en Autoster.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Astrum en SterVerhuur breiden samenwerking uit - Automobielmanagement.nl

Astrum en SterVerhuur breiden samenwerking uit

Europcar Autoverhuur heeft nu ook een vestiging van SterVerhuur in Heerenveen.

De verhuurvloot bestaat uit personen-, bestel- en vrachtauto’s van de merken Chrysler, smart en Mercedes-Benz. SterVerhuur richtte zich van origine alleen op Mercedes-Benz bedrijfsauto’s maar sinds het samengaan met Europcar Autoverhuur (mei 2005) zet de organisatie de expansielijn van het internationale autoverhuurbedrijf voort. Sinds januari 2006 verhuurt SterVerhuur ook personenauto's van de DaimlerChrysler-merken smart, Chrysler en Mercedes-Benz. Hiermee is gestart bij een groot aantal vestigingen van Astrum Automotive. SterVerhuur heeft nu vijftien vestigingen en meer dan veertig uitgiftepunten in heel Nederland. Astrum Automotive is een dealergroep die de merken Mercedes-Benz, smart, Chrysler, Jeep en Dodge voert. De holding Astrum Automotive ontstond op 1 september 2005 door de samensmelting van een aantal dealerbedrijven in het noorden, midden en oosten van Nederland. Op 1 januari 2007 fuseerden deze bedrijven tot Astrum Automotive, met als handelsnamen Wensink en Autoster.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding