In zijn nieuwe functie zal hij zich vooral concentreren op bedrijfsactiviteiten als zakelijk & vrije tijd, bestel- en vrachtwagens en vervanging & (mini)leasing. Hertz wil op operationeel gebied synergie creëren binnen de Benelux, om zo de efficiency en kwaliteit van de service te verbeteren. Van den Helder werkt al 27 jaar in verschillende functies voor het bedrijf, waarvan de afgelopen vijf jaar als General Manager van Hertz Nederland. In die periode verdubbelden de inkomsten. Van den Helder was verantwoordelijk voor de Nederlandse introductie van Minilease, de ‘Prestige, Fun en Green Collection’ en recentelijk de Care Fleet voor minder validen. Hij volgt Aad Monster op, die 27 jaar General Manager Hertz België en Luxemburg was.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding