Huysmans naar Kroymans

J.J.W.M. (Jacques) Huysmans is vanaf 1 oktober 2007 algemeen directeur van Kroymans Financial Services.

Jacques Huysmans (49) heeft veel ervaring in de lease-wereld, waar hij ondermeer werkzaam is geweest als algemeen directeur van TOP Lease en ING Car Lease Nederland. Hij zal zijn kennis en ervaring aanwenden om de activiteiten van Kroymans Financial Services te verbreden en te verdiepen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Huysmans naar Kroymans - Automobielmanagement.nl

Huysmans naar Kroymans

J.J.W.M. (Jacques) Huysmans is vanaf 1 oktober 2007 algemeen directeur van Kroymans Financial Services.

Jacques Huysmans (49) heeft veel ervaring in de lease-wereld, waar hij ondermeer werkzaam is geweest als algemeen directeur van TOP Lease en ING Car Lease Nederland. Hij zal zijn kennis en ervaring aanwenden om de activiteiten van Kroymans Financial Services te verbreden en te verdiepen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding