Wolters verlaat Terberg Beheer

Per 1 november 2007 zal Bart Wolters zijn werkzaamheden bij Terberg Beheer beëindigen.

Door de recente verkopen van de Terberg Autobedrijven, Terberg Autoschadeservice en Terberg Schoonhoven is een aantal belangrijke taken van Bart Wolters als lid van de raad van bestuur van Terberg Beheer komen te vervallen. Omdat zijn ambities vooral liggen in het autoretailvak wil hij zijn carrière elders gaan voortzetten. Er wordt gezocht naar een opvolger, aldus Terberg.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Wolters verlaat Terberg Beheer - Automobielmanagement.nl

Wolters verlaat Terberg Beheer

Per 1 november 2007 zal Bart Wolters zijn werkzaamheden bij Terberg Beheer beëindigen.

Door de recente verkopen van de Terberg Autobedrijven, Terberg Autoschadeservice en Terberg Schoonhoven is een aantal belangrijke taken van Bart Wolters als lid van de raad van bestuur van Terberg Beheer komen te vervallen. Omdat zijn ambities vooral liggen in het autoretailvak wil hij zijn carrière elders gaan voortzetten. Er wordt gezocht naar een opvolger, aldus Terberg.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding