Belgie telt ruim half miljoen auto's van de zaak

In België rijden drie op de tien werknemers in een auto van de zaak.

Daardoor rijden er inmiddels 512 duizend van die auto's zijn geregistreerd. Dat meldt het Vlaamse dagblad De Morgen. In totaal staan 674 duizend Belgische personenauto's op naam van een bedrijf maar een klein kwart daarvan dient uitsluitend voor bedrijfsgebonden verplaatsingen. Met de overige half miljoen auto's mogen de werknemers ook privé rijden. Het aantal auto's van de zaak neemt in België nog altijd jaarlijks toe met zo'n twintigduizend stuks.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Belgie telt ruim half miljoen auto's van de zaak - Automobielmanagement.nl

Belgie telt ruim half miljoen auto's van de zaak

In België rijden drie op de tien werknemers in een auto van de zaak.

Daardoor rijden er inmiddels 512 duizend van die auto's zijn geregistreerd. Dat meldt het Vlaamse dagblad De Morgen. In totaal staan 674 duizend Belgische personenauto's op naam van een bedrijf maar een klein kwart daarvan dient uitsluitend voor bedrijfsgebonden verplaatsingen. Met de overige half miljoen auto's mogen de werknemers ook privé rijden. Het aantal auto's van de zaak neemt in België nog altijd jaarlijks toe met zo'n twintigduizend stuks.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding