Wagenpark van Centraal Boekhuis naar Cosmo

Centraal Boekhuis heeft zijn complete wagenpark in handen gegeven van Cosmo Wagenparkbeheer in Almelo.

Directeur Hans Willem Cortenraad (links) van Centraal Boekhuis heeft symbolisch het wagenpark van Centraal Boekhuis overhandigd aan Michel Oude Vrielink, directeur van Cosmo Wagenparkbeheer (CWB). Via een ‘sale en leasebackconstructie’ komt het complete wagenpark van Centraal Boekhuis terug in een full operational lease, waarbij CWB het totale beheer over het wagenpark van Centraal Boekhuis overneemt. Centraal Boekhuis (‘het CB’) is de dienstverlener die de schakel vormt tussen uitgevers en alle soorten van detailhandelaren in Nederland en Vlaanderen. Ruim vijfhonderd uitgevers en vijftienhonderd boekverkopers maken gebruik van de dienstverlening van Centraal Boekhuis op het gebied van distributie, vervoer, informatie en administratie. Het wagenpark van Centraal Boekhuis bestaat uit 118 bedrijfsauto’s, waaronder trucks, bakwagens, opleggers en een paar bestelauto’s. CWB zal deze vloot volledig monitoren, dus CWB is verantwoordelijk voor de reparatie- en onderhoudswerkzaamheden, de verzekering (TVM), de brandstofadministratie, de kilometerregistratie en de begeleiding en advisering bij de aankoop van nieuwe voertuigen. Dagelijks wordt door CWB on line fleetmanagement informatie verstrekt aan Centraal Boekhuis.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Wagenpark van Centraal Boekhuis naar Cosmo - Automobielmanagement.nl

Wagenpark van Centraal Boekhuis naar Cosmo

Centraal Boekhuis heeft zijn complete wagenpark in handen gegeven van Cosmo Wagenparkbeheer in Almelo.

Directeur Hans Willem Cortenraad (links) van Centraal Boekhuis heeft symbolisch het wagenpark van Centraal Boekhuis overhandigd aan Michel Oude Vrielink, directeur van Cosmo Wagenparkbeheer (CWB). Via een ‘sale en leasebackconstructie’ komt het complete wagenpark van Centraal Boekhuis terug in een full operational lease, waarbij CWB het totale beheer over het wagenpark van Centraal Boekhuis overneemt. Centraal Boekhuis (‘het CB’) is de dienstverlener die de schakel vormt tussen uitgevers en alle soorten van detailhandelaren in Nederland en Vlaanderen. Ruim vijfhonderd uitgevers en vijftienhonderd boekverkopers maken gebruik van de dienstverlening van Centraal Boekhuis op het gebied van distributie, vervoer, informatie en administratie. Het wagenpark van Centraal Boekhuis bestaat uit 118 bedrijfsauto’s, waaronder trucks, bakwagens, opleggers en een paar bestelauto’s. CWB zal deze vloot volledig monitoren, dus CWB is verantwoordelijk voor de reparatie- en onderhoudswerkzaamheden, de verzekering (TVM), de brandstofadministratie, de kilometerregistratie en de begeleiding en advisering bij de aankoop van nieuwe voertuigen. Dagelijks wordt door CWB on line fleetmanagement informatie verstrekt aan Centraal Boekhuis.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding