Centraal in de campagne staan de speciaal voor de fleet- en leasemarkt geïntroduceerde Business- en Executive-modellen. Die auto’s laten zich laten kenmerken door hun luxe uitrusting en scherpe prijs. Met behulp van opvallende campagne waarin de nieuwe site luxeleasen.nl centraal staat, wordt ‘leaserijdend’ Nederland gewezen op de voordelen van wat Opel luxe leasen noemt. Op de speciale site luxeleasen.nl is het complete aanbod van luxe Business- en Executive-modellen te zien en vooral te beleven. Op de site wordt de zakelijke rijder getrakteerd op luxe en ontspanning via een interactieve, virtuele proefrit. Door inzet van opvallende uitingen in selectieve, breed georiënteerde media (online, radio en print) wil Opel de zakelijke rijder prikkelen om de uitzonderlijk uitgeruste Business- en Executive-modellen te ervaren op luxeleasen.nl .

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding