Nieuwe commercieel directeur bij ALD Automotive

ALD Automotive heeft een nieuwe commercieel directeur: René de Jong (36). Hij is verantwoordelijk voor de realisatie van de commerciële ambities van de leasemaatschappij.

De Jong is afkomstig van energieleverancier Nuon. Daar heeft hij in de afgelopen vijf jaar diverse commerciële managementfuncties bekleed op het gebied van marketing en sales in de zakelijke markt. Hieraan voorafgaand heeft De Jong zeven jaar bij KPN gewerkt in verschillende commerciële functies. Als commercieel directeur maakt De Jong deel uit van het managementteam van ALD Automotive. Hij zal zich richten op de verdere groei van de leasemaatschappij en het uitbouwen van de marktpositie als servicegerichte, internationale aanbieder. ALD Automotive is qua omvang de zesde partij op de Nederlandse leasemarkt. De Jong volgt Michèl Dashorst op die de functie van commercieel directeur gedurende een half jaar ad-interim heeft bekleed.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nieuwe commercieel directeur bij ALD Automotive - Automobielmanagement.nl

Nieuwe commercieel directeur bij ALD Automotive

ALD Automotive heeft een nieuwe commercieel directeur: René de Jong (36). Hij is verantwoordelijk voor de realisatie van de commerciële ambities van de leasemaatschappij.

De Jong is afkomstig van energieleverancier Nuon. Daar heeft hij in de afgelopen vijf jaar diverse commerciële managementfuncties bekleed op het gebied van marketing en sales in de zakelijke markt. Hieraan voorafgaand heeft De Jong zeven jaar bij KPN gewerkt in verschillende commerciële functies. Als commercieel directeur maakt De Jong deel uit van het managementteam van ALD Automotive. Hij zal zich richten op de verdere groei van de leasemaatschappij en het uitbouwen van de marktpositie als servicegerichte, internationale aanbieder. ALD Automotive is qua omvang de zesde partij op de Nederlandse leasemarkt. De Jong volgt Michèl Dashorst op die de functie van commercieel directeur gedurende een half jaar ad-interim heeft bekleed.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding