Martijn Pennings Trucktechnicus 2007

Martijn Pennings, werkzaam bij Van Hooft Bedrijfswagens, is Trucktechnicus van het Jaar 2007 geworden.

Tijdens de openingsdag van de BedrijfsautoRAI liet hij de vier overige finalisten achter zich. Pennings kreeg onder meer een cheque van 2.500 euro en een reis naar de start en eerste etappe van Le Dakar. Daarnaast mag hij een gastles verzorgen op een aantal ROC’s. Naast Pennings deden ook Pieter Bastiaansen, Frank Knippers, Martijn Pennings, Dirk Verboom en Davy Wilms mee aan de finale. Alle kregen een Gedore-gereedschapswagen, met dit verschil dat Pennings ‘m niet zelf hoeft te vullen. Bovendien rondden de kandidaten in de voorrondes met succes twee BKS-toetsen af. Daarmee behaalden ze twee BKS-certificaten, die gelden als objectief bewijs van hun capaciteiten. In de finale werd behalve de theorie ook de praktijk getoetst. Via een rollenspel kwam het aspect Klantcontact en Communicatie aan bod. Televisiepresentator Allard Kalff en Innovam-trainer Wilbert Teunissen speelden een scène in het truckbedrijf, waarna de kandidaten moesten aangeven hoe zij zouden handelen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Martijn Pennings Trucktechnicus 2007 - Automobielmanagement.nl

Martijn Pennings Trucktechnicus 2007

Martijn Pennings, werkzaam bij Van Hooft Bedrijfswagens, is Trucktechnicus van het Jaar 2007 geworden.

Tijdens de openingsdag van de BedrijfsautoRAI liet hij de vier overige finalisten achter zich. Pennings kreeg onder meer een cheque van 2.500 euro en een reis naar de start en eerste etappe van Le Dakar. Daarnaast mag hij een gastles verzorgen op een aantal ROC’s. Naast Pennings deden ook Pieter Bastiaansen, Frank Knippers, Martijn Pennings, Dirk Verboom en Davy Wilms mee aan de finale. Alle kregen een Gedore-gereedschapswagen, met dit verschil dat Pennings ‘m niet zelf hoeft te vullen. Bovendien rondden de kandidaten in de voorrondes met succes twee BKS-toetsen af. Daarmee behaalden ze twee BKS-certificaten, die gelden als objectief bewijs van hun capaciteiten. In de finale werd behalve de theorie ook de praktijk getoetst. Via een rollenspel kwam het aspect Klantcontact en Communicatie aan bod. Televisiepresentator Allard Kalff en Innovam-trainer Wilbert Teunissen speelden een scène in het truckbedrijf, waarna de kandidaten moesten aangeven hoe zij zouden handelen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding