Hans Stacey, de winnaar van vorig jaar, is weer de eerste rijder. En veteraan Fred van Putten (Ex-MAN, ex-DAF en ex-Rover) leidt het team. Het team zal meedoen met vier racetrucks en een volgauto, een VW touareg, met daarin onder andere Olav Mol. De winnaar bij de trucks in 2007 heeft zich aanzienlijk versterkt en gaat met als thema ‘Man with a Mission 2’ de komende drie jaar weer meedoen voor de overwinning. De Dakar Rally wordt uitgezonden door RTL GP in Nederland, Eurosport en andere grote zenders. De vernieuwde website van het MAN Dakar team is sinds 29 oktober live. De vernieuwde site biedt de bezoeker interactieve mogelijkheden en het actuele nieuws rondom het team. Er is een uitgebreide multimediagallerie voor video's en foto's, een forum, weblog, een tracking system en een ranking game. Tijdens de rally wordt de site dagelijks ge-update met het laatste algemene nieuws over de rally en nieuws over het team. Verder zullen de teamleden regelmatig zelf aan het woord komen op het forum. Via de weblog geeft Olav Mol, bestuurder van de volgauto, een dagelijks verslag de tocht. Dakar start op 5 januari. www.manwithamission2.com

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding